Відбувся навчальний семінар з питання безпечності харчової та нехарчової продукції Друк

11 березня 2019 року, у районній державній адміністрації посадові особи ГУ Держпродспоживслужби в Кіровоградській області, а саме:     Буднікова Л.С. – начальник відділу контролю у сферах захисту споживачів, реклами, антитютюнового законодавства управління захисту споживачів ГУ Держпродспоживслужби в Кіровоградській області; Горовий С.В. – начальник відділу ринкового та метрологічного нагляду управління захисту споживачів ГУ Держпродспоживслужби в Кіровоградській області; Крайносвіт Р.В. – начальник відділу безпечності харчових продуктів управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини ГУ Держпродспоживслужби в Кіровоградській області, провели навчальний семінар для суб’єктів господарювання району з питання безпечності харчової та нехарчової продукції. На семінарі було розглянуто питання щодо прав та обов’язків суб’єктів господарювання при здійсненні Державного нагляду (контролю).

Share/Save/Bookmark